Korenwinde

 GRATIS EXTRA CONCERT op 21 APRIL

Soms hebben musici onverwacht een avond 'over'. Daarom kan De Korenwinde op 21 april a.s. een gratis, extra concert aanbieden. Vooral liefhebbers van barokmuziek mogen dit concert niet overslaan! Het zijn nl. bepaald niet de minsten die komen optreden:

Kate Semmens - sopraan en Steven Devine - klavecimbel

De carrière van Steven Devine is te uitgebreid om hier allemaal op te noemen, hij is o.m. de klavecinist van London Baroque, het ensemble van de wereldberoemde sopraan Emma Kirkby. Kate Semmens is een sopraan met een brede en gevarieerde carrière. Ze is vooral  bekend vanwege haar rollen in barok- en klassieke opera's,  maar zong ook in bekende koren en trad veelvuldig solistisch op, o.a. met Steven Devine.

De titel van hun programma is 'Delicatessen'. Een feestelijk en door-en-door Engels muzikaal menu met English Baroque Songs, smakelijk werk van o.a. Purcell, Blow en Handel. Om je vingers bij af te likken!

Het concert is gratis, het drankje in de pauze moet wel betaald worden. En er is een 'hoge hoed' ter bestrijding van de organisatiekosten. Iedereen is van harte welkom!
Zaterdag 21 april 2018, aanvang 20:00 uur, De Vlam, Beukenlaan 2, Rhenen

Fonds Podiumkunsten

Onze concerten worden mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Fonds Podiumkunsten.

FPK