Korenwinde

Jubileumconcert 20 jaar Korenwinde:
extra voorstelling voor jong-en-oud

Lucas van der Vegt en Valentina Tóth - piano

'Icarus'

Icarus is een muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar. Icarus en Daedalus zitten na een lange reis vast op een strand. Ze willen heel graag de zee over, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. En in zo'n geval moet je vliegen met de vleugels die je hebt.
In Icarus zien we hoe een vader en zijn zoontje het beste van een situatie proberen te maken door al hun energie te stoppen in het bouwen van een supersonische-high-tech-drone-vliegmachine. Tussen het getimmer door ontmoet het publiek een paar van de vreemde mythologische personages die Icarus en Daedalus op hun reis tegenkwamen. Zo is er bijvoorbeeld Argos-Met-De-Honderd-Ogen (een neurotische politieagent), Zeus (die vooral over zichzelf praat in zijn Mount Olympus Today Show), Ariadne (die ook nogal veel over zichzelf praat) en Delphine-de-Tovenaar (het orakel).
Met muziek van o.m. Grieg, Prokofjev, Scarlatti en Weill.

Dit concert valt buiten de reguliere serie en is niet opgenomen in het abonnement. U moet er apart een kaartje voor bestellen, voor een aparte jubileumprijs: € 10,-. Iedereen jonger dan 19 jaar mag gratis naar binnen. Ideaal dus voor (groot)ouders met (klein)kinderen. Er is geen pauze, na afloop is er voor iedereen iets te drinken. AANVANG 15:30 UUR.


kaartjes bestellen voor dit jubileumconcert

Een voorproefje