Korenwinde

Kaart- en abonnementenverkoop

Losse Kaarten

Bovenaan elke pagina met concertinformatie vindt u een knop kaartjes bestellen. U komt dan op de website van Cango Tickets terecht; betalen gaat via iDeal of uw creditcard. Deze laatste mogelijkheid kost u 2% van het te betalen bedrag extra.

Wilt u niet via internet bestellen en betalen, mail dan naar info@korenwinde.nl het aantal losse kaartjes dat u per concert wilt bestellen en maak het bedrag over naar NL34 TRIO 0390 9125 30.

Prijs losse kaartjes:

  • tot en met 18 jaar gratis
  • van 19 - 26 jaar € 10,-
  • vanaf 27 jaar € 16,-

Kaartjes zijn inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Abonnementen

U kunt een keuzeabonnement nemen voor 4 of 5 concerten. Het keuzeabonnement wordt verstrekt als knipkaart, zodat u zelf kunt bepalen welke concerten u bijwoont. U kunt natuurlijk ook een abonnement voor alle 6 concerten aanschaffen. Een abonnement biedt u een flinke korting ten opzichte van het kopen van losse kaartjes, liefst 28% als u een abonnement voor 6 concerten neemt. Als u tegelijkertijd een donatie overmaakt, is de korting nog hoger.

abonnement bestellen

Wilt u liever niet via internet bestellen en betalen, kunt u hier het bestelformulier-17-18-definitief voor donaties en abonnementen downloaden. Graag invullen en opsturen, en het bedrag overmaken naar NL34 TRIO 0390 9125 30.

Fonds Podiumkunsten

Onze concerten worden mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Fonds Podiumkunsten.

FPK